Burkānu ķīselis

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g burkānu
  • 200 g ūdens
  • 30-40 g cukura
  • 15 g kartupeļu cietes
  • Ogu sula (pēc izvēles)

Pagatavošana

25 min.
  1. Ūdeni uzvāra, pieliek uz smalkās rīves sarīvētus notīrītus burkānus un vāra, kamēr tie mīksti.
  2. Tad pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu un atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej porciju trauciņos, pārkaisa ar cukuru.
    Atdzisušu pasniedz ar pienu vai putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu un atšķaidītu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti