Liellopa maltās gaļas mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g maltās liellopu gaļas
  • 75 g dūmota speķā
  • 1 liels sīpols
  • 15 g kviešu miltu
  • 150 g ūdens vai buljona
  • 75 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Mazos gabaliņos sagrieztu speķi un sīpolus apcep, pievieno samaltu gaļu un maisot cep 4-5 minūtes, tad pievieno verdošu ūdeni vai buljonu, izkarsētus miltus, sāli, skābu krējumu, ja vēlās, arī aso tomātu mērci un vāra 8-10 minūtes.
  2. Mērci lej dziļā traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem vai pētersīļu zaļumiem.
    Piedevas - vārīti kartupeļi vai biezenis, vārīti makaroni.

    Labu apetīti!
    Mērci lej dziļā traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem va...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni