“Bada zupa”

3 1
Paldies Ievai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 200 g svaigas cūkgaļas
  • 50 g putraimu
  • 200 g piena
  • 1 sīpols
  • Sāls garšai

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež kartupeļus kubiciņos un liek vārīties kopā ar putraimiem.
  2. Apcep sīpolu un pievieno kartupeļiem.
  3. Arī svaigo cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos un liek uz pannas apcepties.
  4. Kad kartupeļi uzvārījušies, tad zupā ieber gaļas gabaliņus ar daļu no taukiem un pielej pienu. No garšvielām pievieno pavisam nedaudz sāli.

    Labu apetīti!
    Kad kartupeļi uzvārījušies, tad zupā ieber gaļas gabaliņus a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas