Sutināti kartupeļi

4 1
Paldies Ievai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 250 g zāvētas gaļas
  • 150 g saldā krējuma
  • Ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež kartupeļus plānos ripulīšos un liek vārīties. Vāra bez vāka, lai daļa ūdens iztvaiko.
  2. Sagriež žāvēto gaļu un liek uz pannas apcepties.
  3. Kad kartupeļi mīksti pielej saldo krējumu un pievieno apcepto gaļu un nedaudz no uz pannas palikušajiem taukiem.

    Labu apetīti!
    Kad kartupeļi mīksti pielej saldo krējumu un pievieno apcept...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni