Biezpiena kēkss

4 1
Biezpiena kēksi vienmēr izdodas sulīgi un jo ilgāk stāv, jo garšīgāki paliek. Tie it kā savelk sevī visas tās garšu nianses, kas ieliktas.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 270 g biezpiena
  • 250 g cukura
  • 150 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 3 lielas olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Vanilīns
  • Rozīnes
  • Žāvēti sukāti (liku mango,papaiju)

Pagatavošana

80 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vanilīnu.
  2. Pievieno biezpienu, turpina putot.
  3. Tad pievieno olas un atkal visu saputo.
  4. Iesijā miltus/cepampulveri. Virsū uz miltiem uzber rozīnes un sukātus. Visu samaisa ar karoti. Man masa likās nedaudz par biezu, tāpēc pielēju nedaudz kefīru. Cenšas nemaisīt pārāk ilgi.
  5. Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 23. aprīlis 13:25
Sanāca ļoti garšīgs arī bez kefīra! Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize