Zivs fileja ar siera un rīvmaizes garoziņu

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 zivs filejas bez ādas
  • 250 g burkānu
  • 1/3 glāze/s rīvēta Parmas vai cita cietā siera
  • 1/3 glāze/s rīvmaizes
  • 3-4 ēd. k. kausēta sviesta
  • 1 šķipsna/s malta ingvera
  • Sāls
  • Svaigi maltie melnie pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
  2. Rīvmaizi ar sieru samaisa un ieber lēzenā šķīvī.
  3. Zivs filejas sagriež 3-4 cm platos gabalos.
  4. Katru gabaliņu apvārta rīvmaizes un siera maisījumā no visām pusēm.
  5. Liek uz cepamā papīra, apkaisa ar sāli un melnajiem pipariem, liek cepeškrāsnī uz 6-7 minūtēm (līdz zivs kļūst balta un rīvmaizes garoziņa - zeltaini brūna).
  6. Kamēr cepās zivs fileja, burkānus notīra, sarīvē rupjās skaidiņas, ieber verdošā ūdenī un pēc 3 minūtēm nokāš. Uzber malto ingveru, samaisa.
  7. Pasniedzot, uz šķīvja liek burkānus, tiem virsū cepto zivs fileju un pārlej ar kausēto sviestu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedzot, uz šķīvja liek burkānus, tiem virsū cepto zivs f...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni