Siļķe kažokā ar zirnīšiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 siļķe
  • 4 vārīti kartupeļi
  • 1 vārīta burkāna
  • 1 vārīta, liela biete (vai 2 mazas)
  • 1 sīpols
  • 3 cieti vārītas olas
  • Zaļie zirnīši
  • 150 g krējuma
  • 150 g majonēzes
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

25 min.
  1. Siļķi iztīra, novelk ādu, izņem asakas. Fileju sagriež strēmelītēs.
  2. Vārītos kartupeļus arī sagriež.
  3. Burkānu un bietes sarīvē rupjās skaidiņās.
  4. Sīpolu sasmalcina.
  5. Atsevišķi sasmalcina olu baltumus, bet olu dzeltenumus sadrupina.
  6. Visus produkstus traukā liek kārtu kārtās: vispirms siļķes strēmelītes, tad sīpolus, burkānus skaidiņas, olu baltumus un kartupeļus, kurus pārkaisa ar sāli un pipariem.
  7. Visu pārklāj ar biesu skaidiņām, pārkaisa ar olu dzeltenumiem.
  8. Krējumu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus, pārlej pāri visam kažokam.
    Apber ar zaļajiem zirnīšiem.

    Lai labi garšo!
    Krējumu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno sāli, cukuru...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti