Bagātīgā melleņu siera kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 150 g miltu
  • 120 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 100 g maltu mandeļu
  • Pildījumam:
  • 500 ml melleņu
  • 200 g krējumsiera
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g baltās šokolādes
  • 20 g cukura
  • 2 tējk. vanilīncukura
  • 2 tējk. želantīna

Pagatavošana

45 min.
  1. Sviestu sabrež ar cukuru. Pievieno miltus un samaltas mandeles un ātri samīca.
    Mīklu pusstundu atdzesē ledusskapī.
  2. Pēc tam klāj ietaukotā veidnē un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, kamēr brūna.
  3. Krējumsieru sajauc ar izkausēto balto šokolādi, cukuru, vanilīncukuru, uzbriedinātu un izšķīdinātu želantīnu. Pievieno saputotu saldo krējumu.
  4. Masu klāj uz izceptās un atdzesētās mīklas pamatnes.
    Virsū biezā kārtā uzber mellenes.
    Atdzesē ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Masu klāj uz izceptās un atdzesētās mīklas pamatnes. 
Virsū...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize