Apgāztā aveņu kūka

3 1
Aveņu vietā var izmantot mellenes

Sastāvdaļas

  • 500 g aveņu (melleņu)
  • 3 olas
  • 200 g cukurs
  • 150 g miltu
  • Sviests
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepamo veidni ieziež ar sviestu un ieliek ledusskapī.
  2. Ar mikseri olas pamatīgi saputo ar cukuru, pievieno miltus un uzmanīgi samaisa.
  3. Cepamajā veidnē ber avenes vai mellenes.
  4. Virsū lej mīklu, liek krāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 30 minūtes.
  5. Atdzesētu izgāž no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru.

    Labu apetīti!
    Atdzesētu izgāž no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize