Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar dažādiem dārzeņiem

2018. gada 6. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Notīrītus burkānus sagriež gabaliņos, brokoli - ziedkopās, pupiņām nogiež galus.
2. Visu liek verdošā sālsūdenī, vāra pusmīkstus (apmēram 8 minūtes). Ūdeni notecina.
3. Filejas nosusina, liek sakarsētā eļļā, apgrozot izcep, pārkaisa ar sāli, pipariem.
4. Papriku sagriež gabalinos, arī apcep, pieliek sagatavotos dārzeņus.
5. Nomizo vārītos kartupeļus, arī tos pievieno pārējiem dārzeņiem. Visu apgrozot apcep.
Šķīvjos liek vistas fileju, blakus kārto apceptos dārzeņus.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu