Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas ar spinātu pildījumu

2018. gada 27. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Sasmalcina ķiploku daiviņas un sakarsētā eļļā nedaudz apcep, pievieno spinātus un sautē, līdz spināti ir zaudējuši apjomu un viss šķidrums iztvaikojis. Pieber sāli un piparus.
2. Filejas no sāniem dziļi iegriež, veidojot kabatas.
3. Tās piepilda ar spinātiem un sadrupinātu fetu.
4. Kabatas aizsprauž ciet ar koka iesmiņiem, pārkaisa ar sāli un pipariem.
5. Liek ietaukotā veidnē, pārber sarīvētu sieru un sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15-20 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu