Vistu stilbini alus mērcē

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 vistas stilbiņu
  • 200 ml buljona
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 nelielas selerijas gabaliņš
  • 1 ēd. k. kartupeļu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • Marinādei:
  • 1 pudele alus (derēs jebkurš)
  • Svaigs jeb kaltēts timiāns

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu stilbiņus pārkaisa ar timiānu, pārlej ar alu, pārsedz un uz vairākām stundām vai uz nakti noliek aukstumā. Ik pa laikam apgroza.
  2. Stilbiņus izņem no marinādes, nosusina, pārkaisa ar sāli un pipariem un apcep sakarsētā eļļā.
  3. Pievieno sagrieztus sīpolu, burkānu, seleriju, sasmalcinātus ķiploku.
  4. Visu nedaudz apcep, pārlej ar buljonu un aptuveni 100 ml alus marinādes.
  5. Sautē uz mazas uguns. līdz stilbiņi mīksti, tad izņem no šķidruma.
  6. Pannā, palikušajā mērcē, iemaisa ar 2 ēd. k. ūdens atšķaidītus kartupeļu miltus, uzvāra, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  7. Stilbiņus pārlej ar mērci, pasniedz ar vārītiem rīsiem un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Stilbiņus pārlej ar mērci, pasniedz ar vārītiem rīsiem un za...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni