Ar salami pildīta karbonāde, piedevās kartupeļi ar rozmarīnu

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 800 g kartupeļu
  • 4 šķēle/s cūkgaļas karbonādes
  • 100 g kaltētu tomātu eļļā
  • 50 g spinātu
  • 50 g valriekstu
  • 1 liels sīpols
  • 4 šķēle/s siera
  • 4 šķēle/s salami (lielas, vai 8 mazas)
  • Daži rozmarīna zariņi
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās.
  2. Sīpolu sagriež ripiņās, kaltētos tomātus - strēmelītēs.
  3. Kartupeļus sakarsētā eļļā apcep, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Liek klāt sagriezto sīpolu un tomātus, pievieno rozmarīnu, uzliek pannai vāku un cep uz mazas uguns, līdz kartupeļi ir mīksti un skaisti brūni.
  5. Karbonādes šķēlēm uzklaj pārtikas plēvi un ar gaļas āmuriņu tās izdauza lielākās un plānākas.
  6. Gaļas šķēles līdz pusei pārklāj ar spinātu lapām.
  7. Katrai virsū liek vienu vai 2 salami šķēles (atkarībā no lieluma).
  8. Virs salami liek siera šķēles un pa zariņam rozmarīna.
  9. Pildījumam pārliek brīvo karbonādes pusi, sasprauž ar koka irbulīšiem, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  10. Apviļā miltos. Sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
  11. Pasniedz kopā ar ceptajiem kartupeļiem, katrai porcijai pārkaisa sadrupinātus valriekstus.

    Labu apetīti!
    Pasniedz kopā ar ceptajiem kartupeļiem, katrai porcijai pārk...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni