1. Kārtaino mīklu izrullē apaļu plānā kārtā ar aprēķinu, lai tā nosegtu veidni, pārklājoties pāri malām.
2. Mīklas ripu klāj nedaudz ietaukotā veidnē, atstājot virs malas apmēram 2 cm platu mīklas joslu. Lieko mīklu nogiež, cepot mīkla nedaudz nosēdēsies. Veidnē virs mīklas ieklāj cepampapīra loksnīti, piespiežot malas.
3. Virsū uzber zirņus vai pupas, kas papīru piespiež mīklai, lai tā nedeformētos un malas nesakristu.
4. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā, 15 minūtes, līdz maliņas ir zeltainas.
5. Tad papīru ar tajā sabērto pildījumu izņem, mīklu veidnes dibenā sabaksta ar dakšiņu un turpina cept, līdz gatava.
6. Krēmsierā iemaisa pūdercukuru un liķieri, uzbriedinātu un izkausētu siltu želatīnu, pievieno saputotu saldo krējumu.
7. Masu lej izceptajā mīklas garozā.
8. Kūkas virspusi pārklāj ar zemenēm (lielākās pārgriež). Uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.