Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu sacepums ar sieru un sēkliņām

2018. gada 26. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Kartupeļus ar mizu vāra, neļaujot izšķīst.
2. Atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs.
3. Sieru sarīvē skaidiņās.
4. Ietaukotās veidnes dibenu noklāj ar 1/3 kartupeļu šķēļu, kārtojot tās zvīņveidā.
5. Pārlej 1/3 daļu krējuma, pārkaisa ar sāli, pipariem un raudeni, pārber 100 g rīvēta siera.
6. Visu kārto vēl 2 reizes un nobeidz ar siera kārtiņu.
7. Vēlreiz pārkaisa raudeni un saulespuķu sēkliņas.
8. Liek cepeškrāsnī un cep 30 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu