Vistas fileja ar hurmu

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 lielas hurmas (vai 4 mazas)
  • 1 neliels sīpols
  • 4 vistu filejas
  • 1 ēd. k. karija
  • 1 tējk. miltu
  • 150 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus sasmalcina.
  2. Pusi hurmu nomizo un sablendē, pārējās sagriež plānās šķēlēs.
  3. Filejas apcep sakarsētā eļļā, pārkaisa ar sāli un pipariem, uz mazas uguns cep gatavas.
    Izņem no pannas un tur siltumā.
  4. Sasmalcinātos sīpolus liek pannā un cep, pievieno miltus un kariju, nedaudz apcep un pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno saldo krējumu un sablenderētās hurmas, maisot nedaudz pavāra.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  5. Mērcē uzkarsē hurmu šķēles.
  6. Uz šķīvja liek filejas, klāt liek hurmu šķēles, pārlej ar mērci, klāt pasniedz vārītus rīsus un var pārkaisīt ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja liek filejas, klāt liek hurmu šķēles, pārlej ar mē...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni