Ķirbja un ingvera kēkss

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g ķirbja (nomizota un iztīrīta)
  • 175 g margarīna vai sviesta
  • 4 ēd. k. medus
  • 1 ola
  • 100 g cukura
  • 300-350 g miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. sarīveta svaiga ingvera vai 1 tējk. kaltēta

Pagatavošana

60 min.
  1. Margarīnu izkausē, sajauc ar medu un olu.
  2. Ķirbi sarīvē skaidiņās, pievieno maisījumam.
  3. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cukuru un ingveru.
  4. Abus maisījumus sajauc un lej ietaukotā garenā kēksa formā.
  5. Mīklu pārkaisa ar 2 tējkarotēm cukura, līdz 180 grādiem temperatūrā sakarsētā krāsnī cep 50-60 minūtes.
    Kēkss labi garšo ar putukrējumu un kafiju.

    Lai labi garšo!
    Mīklu pārkaisa ar 2 tējkarotēm cukura, līdz 180 grādiem temp...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize