Bagātīgie biešu salāti

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas liellopa gaļas
  • 4 siļķu filejas
  • 2 kartupeļi
  • 1 biete
  • 1 sīpols
  • 2 marinētie gurķi
  • 1 liels saldskābs ābols
  • 1 cieti vārīta ola
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 100 g majonēzes
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari

Pagatavošana

95 min.
  1. Kartupeļus ar mizu izvāra, nosusina, atdzsē un nomizo. Arī bieti izvāra, atdzesē un nomizo.
    Abus sagriež strēmelītēs vai kubiņos.
  2. Arī ābolu, gurķus, liellopa gaļu, siļķu filejas un sīpolus sagriež.
  3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus.
  4. Mērci pārlej sagrieztajiem produktiem, visu viegli izcilā. Vismaz 1 stundu noliek aukstumā.
    Olu sakapā, kopā ar kaperiem pārkaisa salātiem.

    Lai labi garšo!
    Mērci pārlej sagrieztajiem produktiem, visu viegli izcilā. V...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti