Sākums > Receptes > Salāti

Bagātīgie biešu salāti

2018. gada 19. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
95 min
1. Kartupeļus ar mizu izvāra, nosusina, atdzsē un nomizo. Arī bieti izvāra, atdzesē un nomizo.
Abus sagriež strēmelītēs vai kubiņos.
2. Arī ābolu, gurķus, liellopa gaļu, siļķu filejas un sīpolus sagriež.
3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus.
4. Mērci pārlej sagrieztajiem produktiem, visu viegli izcilā. Vismaz 1 stundu noliek aukstumā.
Olu sakapā, kopā ar kaperiem pārkaisa salātiem.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu