Tēta skumbrija

5 1
Paldies Lienei par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • Skumbrija tomātu mērcē (jāpērk labas kvalitātes)
  • Smalki sagriezts sīpols (vasarā var aizstāt ar lociņiem vai pievienot abus)
  • Krējums
  • Sausmaizītes

Pagatavošana

10 min.
  1. Skumbriju (vērts pārskatīt, vai nav palikusi kāda muguras asaka) ar visu sulu bundžā sasmalcina ar dakšu.
  2. Citā traukā sajauc ar sīpoliem un krējumu.
  3. Uzkodu Liene pasniedz uz sausmaizītes, apberot ar dillēm, kas ir viņas ideja, savukārt bērnībā visbiežāk tētis iedevis katram bērnam pa bļodiņai un rupjmaizes šķēli klāt, vai arī kā piedevu pie ceptiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Uzkodu Liene pasniedz uz sausmaizītes, apberot ar dillēm, ka...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas