Rīvmaizē cepti kartupeļi

4 1
Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Piepresē šķēlītēm rīvmaizi, liek cepties uz pannas.
  3. Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas pannas pasutināt skābus kāpostus. Var likt garšvielas pēc izvēles, brūkleņu ievārījumu.
    * Ja kartupeļi līp pie pannas, vajag nogriezt liesmu, uzlikt vāku un pasutināt nedaudz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas p...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni