Sākums > Receptes > Zupas

Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

2018. gada 29. janvāris
Foto: Receptes.lv
Paldies par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim.
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni 2 minūtes.
2. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu.
3. Vāra zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā.
4. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāra krēmīgā zupā.
5. Svaigos tortellini var novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos var likt krēmzupā un pavārīt 2 – 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu