Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

5 1
Paldies par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim.

Sastāvdaļas

  • 2 dzeltenie tomāti Getliņi
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1/2 sviesta ķirbja
  • 1 bunte bazilika
  • 300 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml saldā krējuma
  • 400 g Tortellini (pēc izvēles)
  • Svaigs baziliks – dekorēšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni 2 minūtes.
  2. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu.
  3. Vāra zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā.
  4. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāra krēmīgā zupā.
  5. Svaigos tortellini var novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos var likt krēmzupā un pavārīt 2 – 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.

    Labu apetīti!
    Svaigos tortellini var novārīt atsevišķi, bet tikpat labi to...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas