Apelsīnu sviesta cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta istabas temeperatūrā
  • 100 g baltā cukura
  • 1 ola
  • 200 g milti
  • Miziņa no 2 apelsīniem
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 3 ēd. k. brūnā cukura

Pagatavošana

150 min.
  1. Sviestu kuļ kopā ar cukuru, kamēr masa paliek krēmīga. Pievieno olu un kuļ līdz masa paliek viegla, gaisīga.
  2. No apelsīniem norīvēto miziņu pievieno sakultajai masai. Iesijā miltus, pievieno cepamo pulveri un sāli, mīca ar rokām tik ilgi līdz masa vairs nelīp.
  3. Tad mīklu saveļ bumbā, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 2 stundām atpūsties.
  4. Pēc noteiktā laika ņem masu ārā no ledusskapja, izrullē uz spiež cepumu formiņas.
    Pēc noteiktā laika ņem masu ārā no ledusskapja, izrullē uz s...
  5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru , uz tās saliek cepumus, kurus apbārsta ar brūno cukuru.
    Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru , uz tās saliek cepumus,...
  6. Cep 10-12 minūtes, 180 grādu temperatūrā līdz maliņas kļūst brūnas.

    Lai labi garšo!
    Cep 10-12 minūtes, 180 grādu temperatūrā līdz maliņas kļūst...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize