Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kaneloni (cannelloni) ar sēnēm

2018. gada 11. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolus nomizo, pārgriež 2 - 4 daļās.
2. Cūkas un liellopu gaļu kopā ar sīpoliem samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Pieber sāli un piparus un koriandru.
3. Pievieno krējumā pasautētas sēnes.
4. Pielej nedaudz ūdens, lai masa būtu vijīgāka.
5. Tomātus noskalo, applaucē ar verdošu ūdeni un novelk miziņu, mīkstumu sagriež ripiņās.
6. Kaneloni piepilda ar maltās gaļas masu un kārto ar sviestu ieziestā cepamtraukā.
7. Pildīto kaneloni virsu noklāj ar tomātu ripiņām, pārkaisa sāli, maltus melnos piparus, sakapātas dilles un rīvētu sieru.
8. Cep cepškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes.
30 minūts zem folija un 10 minūtes bez follija.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu