Latviskie zirņi ar speķi

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g pelēko zirņu
  • 200 g žāvēta speķa
  • 1 liels sīpols
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Zirņus izmērcē, izvāra mīkstus, nokāš, pārkaisa ar sāli un sakratot to iemaisa zirņos.
  2. Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolu sasmalcina.
  3. Speķi cep, ļaujot iztecēt taukiem, liek klāt sīpolu, visu apcep.
  4. Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

    Labu apetīti!
    Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

L...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni