Piena pupiņu zupa ar malto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 lielā kārba konservētu pupiņu
  • 2 lieli burkāni
  • 1 pētersīļu sakne
  • 1 sīpols
  • 300 g liesas maltās gaļas
  • 4 glāze/s piena
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pētersīļu zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus, burkānus un pētersīļu sakni sīki sagriež, sakarsētā eļļā apcep.
  2. Pievieno malto gaļu un apmaisot cep apmēram 5 minūtes.
  3. Pārvieto visu katlā un pievieno pienu, uzvāra, ber klāt nokāstas un noskalotas pupiņas, uz lēnas uguns vāra apmēram vēl 5 minūtes.
  4. Ķiploka daiviņu sasmalcina un pievieno zupai, pēc garšas pieliek sāli, piparus.
    Gatavu zupu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Ķiploka daiviņu sasmalcina un pievieno zupai, pēc garšas pie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas