Cūkgaļas šnicele ar sieru

3 1

Sastāvdaļas

  • Cūkas filejas šķēles
  • Olas
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Tomātu šķēles
  • Sarīvēts siers
  • Majonēze

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļas šķēli izklapē ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  2. Apviļā rīvmaizē, tad sakultā olā.
  3. Cep uz pannas, labi sakarsēts eļļā no abām pusēm brūnas.
  4. Izceptās gaļas šķēles kārto cepešpannā un katrai uzliek tomāta šķēli, pārlej ar majonēzi un uzkaisa sarīvētu sieru, un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 5 - 10 minūtēm.

    Lai labi garšo!
    Izceptās gaļas šķēles kārto cepešpannā un katrai uzliek tomā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni