Cepta cūkgaļas šķēle ar sīpoliem un sieru

4 1

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 šķēle/s cūkgaļas (apm. 200 g)
  • 1 neliels sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 25 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Timiāns vai rozmarīns
  • 2 kartupeļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļas šķēli viegli ar āmuriņu izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un kādu no garšaugiem vai to maisījumu. Gaļu liek ietaukotā cepamā veidnē.
  2. Sīpolu sagriež ripiņās, sakarsētā eļļā apcep, klāj veidnē virs gaļas šķēles.
  3. Sasmalcina ķiploka daiviņu un arī uzber gaļai.
  4. Sarīvē sieru skaidiņās un biezā kārtā klāj visam virsū.
  5. Veidni liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes, līdz siers sāk nedaudz apbrūnēt.
    Kamēr gaļa cepas, izvāra nomizotus kartupeļus.
    Gaļu pasniedz ar vārītajiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Veidni liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep ap...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni