Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kārtainais dārzeņu un gaļas sautējums

2018. gada 10. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Šādam sautējumam dārzeņu nekad nevar būt par daudz. Ja garšo var pievienot gan papriku, seleriju un citus.
Pagatavošana
70 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Arī burkānus sagriež kubiņos.
2. Gaļu sagriež strēmleītēs, pēc tam gabaliņos.
3. Puravus sagriež ripiņās, kabaci stienīšos, bet tomātu šķēlītēs.
4. Sautējuma traukā kartās liek gaļu un dārzeņus. Katru kārtu viegli apkaisa ar sāli un pipariem.
5. Virsū liek tomātu šķēles un sasmalcinātus pētresīļu zaļumus.
6. Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un sautē 180-200 grādu temperatūrā aptuveni stundu, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu