Maltā gaļa ar ķirbi

4 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g nomizota ķirbja
  • 250 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • Nedaudz raudenes(rozmarīna vai timiāna)
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku un ķirbi sagriež gabaliņos. Sīpolu sasmalcina.
  2. Pannā, sakarsetā eļļā apcep malto gaļu, pieliek sīpolu, ķirbi, papriku, apcep un nedaudz pasautē.
    Liek klāt garšaugu lapiņas.
  3. Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20 minūtes, pa reizei pamaisot.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni