Kartupeļu, gaļas un paprikas sautējums

3 1

Sastāvdaļas

  • 7 kartupeļi
  • 300 g cūkgaļas
  • 1 paprika (krāsa pēc izvēles)
  • 1 liels burkāns
  • 1 liels sīpols
  • 1 čillī
  • Sviests
  • Zaļumi
  • Malts korinadrs
  • Melnie smaržīgie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Zaļus kartupeļus sagriež vidēji lielos kubiciņos, burkānu sagriež aplīšos, papriku un sīpolu salmiņos, aso papriku - pēc iespējas smalkāk.
  2. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apbārsta ar sāli un garšvielām un cep 5-7 minūtes uz pannas.
  3. Sasmalcinatos dārzeņus un gaļu liek katlā, uzlej ūdeni, visam jābūt pārklātaj. Garšai pieliek sviestu. Visu apbārsta ar sāli, izmaisa un sautēj aptuveni 40 - 30 minūtes.
    Raugā, lai kartupeļi neizšķīstu un neizveidojās biezenis.
    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Sasmalcinatos dārzeņus un gaļu liek katlā, uzlej ūdeni, visa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni