Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautējums "Zelta gailītis"

2018. gada 8. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep līdz zeltainai nokrāsai, apbārsta ar sāli un pipariem.
2. Sīpolus un sēnes smalki sagrieziet un apcepiet.
3. Sautējamā traukā liek ceptu vistas gaļu, sagrieztus kartupeļus kubiciņos, sīpolus un sēnes, sagrieztu tomātu, sasmalcinātus ķiplokus sāli, piparus un sasmalcinātus zaļumus un visām pāri pārlej buljonu.
4. Traukam uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pusmīksti tad pievieno zaļos zirnīšus apmaisa un sautē līdz dārzeņi mīksti. Sautējās apmēram 40 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu