Sautējums "Zelta gailītis"

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vista fileja
  • 200 g sēņu
  • 200 g zirnīšu (sviesta pupiņu)
  • 200 g kartupeļu
  • 1 tomats
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. eļļas - cepšanai
  • 1 glāze/s vistas gaļas buljona
  • 1/2 saišķītis diļļu un pētersīļu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep līdz zeltainai nokrāsai, apbārsta ar sāli un pipariem.
  2. Sīpolus un sēnes smalki sagrieziet un apcepiet.
  3. Sautējamā traukā liek ceptu vistas gaļu, sagrieztus kartupeļus kubiciņos, sīpolus un sēnes, sagrieztu tomātu, sasmalcinātus ķiplokus sāli, piparus un sasmalcinātus zaļumus un visām pāri pārlej buljonu.
  4. Traukam uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pusmīksti tad pievieno zaļos zirnīšus apmaisa un sautē līdz dārzeņi mīksti. Sautējās apmēram 40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Traukam uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni