Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jūras asaris ar tomātiem

2018. gada 8. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Zivis notīra, izšķidā un kārtīgi nomazgā. Apbārsta ar sāli un pipariem.
2. Citronu nomazgā, sagriež plānās šķēlītēs.
3. Dills un pētersīļus nomazgā un apžāvē.
4. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
5. Uz folija uzliek 1/2 no zaļumiem, pusi no citrona šķēlītēm un zivi. Zivīm iekšā liek vēl 1/2 no zaļumiem, virsū uzlik sagrieztus tomātus.
6. Pa virsu apsmērē ar majonēzi un apsedz ar foliju.
7. Cep 30-35 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu