Jūras asaris ar tomātiem

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 jūras asari
  • 4 tomāti
  • 1 citrons
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivis notīra, izšķidā un kārtīgi nomazgā. Apbārsta ar sāli un pipariem.
  2. Citronu nomazgā, sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Dills un pētersīļus nomazgā un apžāvē.
  4. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
  5. Uz folija uzliek 1/2 no zaļumiem, pusi no citrona šķēlītēm un zivi. Zivīm iekšā liek vēl 1/2 no zaļumiem, virsū uzlik sagrieztus tomātus.
  6. Pa virsu apsmērē ar majonēzi un apsedz ar foliju.
  7. Cep 30-35 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Cep 30-35 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni