Kartupeļu kuģelis ar sīpoliem un cīsiņiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 6-8 piena cīsiņu (vai jebkuri citi cīsiņi)
  • 1 sīpols
  • 300 g auksti kūpinātās cauraugušas gaļas
  • 1 glāze/s piena
  • 1 ola
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Sīpolu un gaļu sagriež kubiņos un apcep pannā.
  2. Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves un pārlej ar verdošu pienu.
  3. Iemaisa olu un ar sīpoliem apceptos gaļas kubiņus. Pieber sāli.
  4. Cīsiņus (desiņas) sagriež gareniski 4 daļās.
  5. Iegarenu plāti ieziež ar taukvielām un pamīšus kārtās liek sarīvētos kartupeļus un cīsiņus.
  6. Cep aptuveni 1 stundu līdz 220 grādu temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.

    Labu apetīti!
    Cep aptuveni 1 stundu līdz 220 grādu temperatūrai uzkarsētā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni