Kabači grieķu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g kabaču
  • 2 paprikas
  • 4 tomāti
  • 100 g sīpolloku
  • 100 g spinātu
  • 100 ml eļļas
  • 50 g salātu
  • 100 g miltu
  • Pētersīļu lapiņu
  • Dilles
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizotus kabačus sagriež ne rupjāk kā centimetru biezās šķēlītēs. Apviļā miltos un apcep eļļā.
  2. Papriku un tomātus sagriež kubiciņos, sīpollokus, spinātus un pētersīļus sasmalcina.
  3. Sautē visus dārzeņus 15 minūtes, tad apbārsta ar pipariem un sāli.
  4. Ar pagatavoto mērci pārlej ceptos kabačus un sautē 20 minūtes cepeškrāsnī.
    Pirms pasniegšanas apbārsta ar sasmalcinātām dillēm.

    Labu apetīti!
    Ar pagatavoto mērci pārlej ceptos kabačus un sautē 20 minūte...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni