Oranžā burkānu kūka

2018. gada 8. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Sviestu saputo ar cukuru un šķipsniņu sals, pa vienai pieputo olas, pierīvē citrona miziņu, iemaisa krējumu.
2. Burkānus sarīvē skaidiņās (ne pārāk rupjās), iemaisa saputotajā masā.
3. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iesijā saputotajā maisījumā.
Visu samaisa.
4. Mīklu liek ietaukotā veidnē ( vislabāk ar noņemamu malu), nolīdzina, pārkaisa ar kanēli.
5. 80 grādu temperatūrā cep 45-50 minūtes, gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Sagrieztu kūku var pārliet ar kādu deserta mērci vai ievārījumu.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu