Sākums > Receptes > Brokastis

Cepta dubultmaize ar lasi

2018. gada 8. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
20 min
1. Uz vienas maizes šķēles klāj plānu siera šķēlīti, virsū liek laša šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm.
2. Lasi pārklāj ar tomātu šķēlēm, pārkaisa sāli un piparus.
Virsū uzliek otru maizes šķēli, virs tās - atkal plānu siera šķēlīti.
3. Dubultmaizi liek ietaukotā veidnē.
4. Olu sakuļ, sajauc ar pienu, pierīvē palikušo sieru, maisījumu pārlej maizes šķēlēm, pārkaisa ar pipariem, liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmeram 15 minūtes.
Izceptu maizi pārkaisa ar dillēm.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu