Piparkūku un krēmsiera kārtojums

3 1
Piparkūku un krēmsiera kārtojums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400-500 g piparkūku
  • 250 g Mascarpone krēma
  • 200 ml saldā krējuma
  • 30 g magoņu
  • 1 granātābols
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo saldo krējumu.
  2. Mascarpone krēmā iemaisa putukrējumu, magones un cukuru pēc garšas.
  3. Piparkūkas sadrupina - smalkums atkarīgs pēc paša vēlmēm.
  4. Norīta granātābolu.
  5. Deserta glāzēs liek kārtām - piparkūkas, krēmu, piparkūkas, krēmu un noslēdz ar granātābola sēkliņām.
    Gardāk, ja ļauj nedaudz garšām savilkties.

    Lai labi garšo!
    Deserta glāzēs liek kārtām - piparkūkas, krēmu, piparkūkas,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti