Ciedru riekstu cepumi

2017. gada 19. decembris
Foto: Zane Šelengova
Ja apnicis dāvināt piprakūkas Ziemassvētkos, iepazīstinu jūs ar manā ģimenē iecienītajiem ciedru riekstu cepumiem. To garša ir fantastiska un apziņa, ka produkts ir veselīgs un diētisks padara tos divtik garšīgus.
Dāviniet arī jūs saviem mīļajiem veselību un skaistumu, cepot šādus cepumiņus!
Pagatavošana
30 min
1. Izsijā miltus, sāli un cepamo sodu, to visu atstāj uz brīdi, kamēr tiek pagatvots viss pārējais.
2. Sakuļ sviestu, kļavu sīrupu, medu, olas, vaniļas ekstraktu, kamēr masa kļūst viegla un gaisīga.
3. Samaisa visu kopā ar miltiem. Pievieno veselus vai sasmalcinātus ciedru riekstus, auzu pārslas un dzērvenes vai rozīnes.
4. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Zane Šelengova
Uz augšu