Ciedru riekstu cepumi

4 1
Ja apnicis dāvināt piprakūkas Ziemassvētkos, iepazīstinu jūs ar manā ģimenē iecienītajiem ciedru riekstu cepumiem. To garša ir fantastiska un apziņa, ka produkts ir veselīgs un diētisks padara tos divtik garšīgus.
Dāviniet arī jūs saviem mīļajiem veselību un skaistumu, cepot šādus cepumiņus!

Sastāvdaļas

25 porcijas
  • 1/2 glāze/s ciedru riekstu
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamās sodas
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1 glāze/s sviesta
  • 3/4 glāze/s kļavu sīrupa
  • 3/4 glāze/s medus
  • 2 olas
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 2 glāze/s nepagatvotu auzu pārslu
  • 1 glāze/s kaltētu dzērveņu vai rozīņu

Pagatavošana

30 min.
  1. Izsijā miltus, sāli un cepamo sodu, to visu atstāj uz brīdi, kamēr tiek pagatvots viss pārējais.
  2. Sakuļ sviestu, kļavu sīrupu, medu, olas, vaniļas ekstraktu, kamēr masa kļūst viegla un gaisīga.
  3. Samaisa visu kopā ar miltiem. Pievieno veselus vai sasmalcinātus ciedru riekstus, auzu pārslas un dzērvenes vai rozīnes.
  4. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 - 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

Lai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize