Ziemassvētku pica

2017. gada 19. decembris
Foto: Receptes.lv
Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna “Pica Rīga” pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!
Pagatavošana
15 min
1. Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu.
2. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar BBQ mērci.
3. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.
4. Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm.
5. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu