Pildīts viltotais zaķis bekonā

5 1

Sastāvdaļas

  • 800 g maltas liellopa gaļas
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ola
  • 1 bunte diļļu
  • 3 ēd. k. rīvmaizes
  • 1 ēd. k. sinepju
  • 1 tējk. piparu
  • Sāls pēc nepieciešamības
  • 200 g bekona šķēļu
  • Pildījumam:
  • 150 g fetas siera
  • 2 saujas briedinātu žavētu melno plūmju
  • 2 vārīti burkāni
  • 160 g siera

Pagatavošana

100 min.
  1. Malto gaļu zajauc ar 1/2 no diļļu buntes, sāli, pipariem, rīvētu sīpolu, rīvmaizi, sasmalcinātu ķiploku un sinepēm.
    Malto gaļu zajauc ar 1/2 no diļļu buntes, sāli, pipariem, rī...
  2. Uz cepamā papīra izrullē sagatavoto maltās gaļas masu, pārkaisa ar atlikušajām dillēm.
    Uz cepamā papīra izrullē sagatavoto maltās gaļas masu, pārka...
  3. Vidū kārto burkānus, plūmes un fetas sieru.
    Plūmes iepriekš aplej ar karstu ūdeni un notur tajā, līdz piebriedušas.
    Vidū kārto burkānus, plūmes un fetas sieru.
Plūmes iepriekš...
  4. Otru sieru sarīvē un pārber visam pāri.
    Otru sieru sarīvē un pārber visam pāri.
  5. Gaļu satin, galus aizspiežot.
    Gaļu satin, galus aizspiežot.
  6. "Zaķi" ietin bekona šķēlēs.
    "Zaķi" ietin bekona šķēlēs.
  7. Pannu iesmērē ar sviestu, liek zaķi un cep 180 grādos 30 minūtes zem folija.
    Pannu iesmērē ar sviestu, liek zaķi un cep 180 grādos 30 min...
  8. Tad pievieno kartupeļus un cep vēl 40 minūtes bez folija.
    Tad pievieno kartupeļus un cep vēl 40 minūtes bez folija.
  9. Gatavs!
    Gatavs!
  10. Parsniedz ar piedevām pēc izvēles

    Labu apetīti!
    Parsniedz ar piedevām pēc izvēles

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni