Vistas filejas un makaronu sacepums

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g fusilli makaronu
  • 4 vistas filejas (apm. 500 g)
  • 1 liela zaļa paprika
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 sarkanā čilī pipara pāksts
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielā katlā uzvāria pietiekami daudz sālsūdens. Ieber tajā makaronus un, ievērojiet norādījumus, novāra tos, taču lai tie vēl ir stingri. Nokāš sietā, strauji noskalo aukstā ūdenī un ļauj, lai notek.
  2. Paprikas pāksti iztīra, nomazgā un sagriež salmiņos.
  3. Sīpolu notīra un sagriež plānās ripiņās.
  4. Ja lieka čilī piparu - čili pipara pāksti pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, kārtīgi nomazgā un sagriež sīkos gabaliņos.
  5. Ķiploka daiviņas nomizo.
  6. Vistas krūtiņas fileju noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.
  7. Pannā sakarsē olīveļļu un pamatīgi no visām pusēm apcep tajā gaļu.
  8. Pievieno sagriezto papriku, sīpolu gredzenus un čili piparus, pārkaisa ar sāli un pipariem, piespiež klāt ķiplokus. Visu cep apmēram 5 minūtes.
  9. Pēc tam piemaisa klāt makaronus un visu kopā turpina karsēt vēl 5 minūtes. Ja vajadzīgs, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Pēc tam piemaisa klāt makaronus un visu kopā turpina karsēt...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni