Liellopa gaļa ar papriku

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g liellopu gaļas (no gurna daļas)
  • 2 paprikas
  • 1 tomāts
  • 250 g rīsu
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Kajēna pipari
  • 1 čili pipars
  • 1 tējk. maltu romiešu ķimeņu
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 5 ēd. k. buljona
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Pārlej rīsus ar dubultu daudzumu ūdens un vāra ka norādīts uz iepakojuma.
  2. Gaļu sagriež aptuveni 1 cm lielos gabaliņos, taukus, ja tādi ir, nogriež.
  3. Sīpolu un ķiplokus nomizoun smalki sakapā.
  4. Papriku un čili piparu iztīra, nomazgā un sagriež kubiciņos.
  5. Tomātu pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izgriež kātiņu vietu un sagriež kubiņos.
  6. Krietni taukvielās sacep gaļu, pieliek klāt garšvielas un pielej klāt 1/4 l buljona un apmēram 1,5 stundu sautē.
  7. Karstā eļļā pasautē dārzeņus, pieliektomātu pastu un, ja nepieciešams, sāli.
  8. Kad gaļa mīksta, samaisa visu kopā ar dārzeņiem un pasniedz kopā ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kad gaļa mīksta, samaisa visu kopā ar dārzeņiem un pasniedz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni