Divas mērces pie ar mizu vārītiem kartupeļiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 kg nelielu kartupeļu
  • Tomātiem ar biezpienu:
  • 300 g tomātu
  • 250 g biezpiena
  • 50 g Creme fraiche vai krējuma
  • 2 ēd. k. sagrieztu lociņu
  • Sāls
  • Kajēnas piparu
  • Siera krēmam:
  • 250 g nogatavināta Camambert siera
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 1 tējk. saldā paprikas pulvera
  • 1 sīpols

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomazgā un aptuveni 25 minūtes vāra gatavus.
  2. Tomāti ar biezpienu:
    Tomātus sagriež gabalinos, izgriež kātiņu vietas. Samaisa ar biezpienu, krējumu un zaļajiem lociņiem. Pieliek sāli un kajena piparus.
  3. Siera krēmam:
    Nomizo Camambert sieru, saspaida. Pievieno skābo krējumu un samaisa. Sīpolu un marinēto gurķi smalki sakapā un pievieno siera krēmam. Piemaisa sāli, piparus, ķimeņu pulveri un paprikas pulveri.

    Labu apetītī!
    Siera krēmam:
Nomizo Camambert sieru, saspaida. Pievieno sk...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni