Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Divas mērces pie ar mizu vārītiem kartupeļiem

2017. gada 11. decembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Kartupeļus nomazgā un aptuveni 25 minūtes vāra gatavus.
2. Tomāti ar biezpienu:
Tomātus sagriež gabalinos, izgriež kātiņu vietas. Samaisa ar biezpienu, krējumu un zaļajiem lociņiem. Pieliek sāli un kajena piparus.
3. Siera krēmam:
Nomizo Camambert sieru, saspaida. Pievieno skābo krējumu un samaisa. Sīpolu un marinēto gurķi smalki sakapā un pievieno siera krēmam. Piemaisa sāli, piparus, ķimeņu pulveri un paprikas pulveri.

Labu apetītī!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu