1. Bagātīgā tilpumā vāroša ūdens, kam pievienots sāls, apmēram 8 minūtes vāramakaronus gandrīz gatavus. Pēc tam izlej sietā, strauji noskalo ar aukstu ūdeni un ļoti labi notecina.
5. Pannā sakarsē olīveļļu, liek tajā malto gaļu un maisot apcep, līdz tā apbrūnē. Nomizo ķiploku un piespiež klāt. Pievieno sāli, piparus un paprikas pulveri.
6. Maltajai gaļai piemaisa klāt pavasara sīpolus, tomātus, paprikas gabaliņus. Visu kopā pannā sautē vēl apmēram 5 minūtes.
7. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsējiet līdz 200 grādiem.
8. Ietauko karstumizturīgu veidni. Notecinātos makaronus samaisa kopā ar sacepto gaļu un dārzeņiem. Ieliek veidnē un virsū uzliek siera šķēles.
9. Sacepumu cep apmēram 20 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, līdz siers ir izkusis.