Šokolādes dālderi

2017. gada 7. decembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Miltus samaisa kopā ar kakao pulveri un cepamo pulveri.
2. Margarīnu vai sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgā masā.
3. Citu pēc citas piemaisa klāt olas.
4. Iemīca miltus un samīca mīklu.
5. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
6. Plāti izklāj ar cepamo papīru vai ietauko ar taukvielām.
7. No mīklas ar miltainām rokām izveido valriekstu lieluma bumbiņas. Bumbiņas mazliet saplacina un liek uz plāts, atstājot starp tām pietiekami lielas atstarpes.
8. Cepumus cep karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes 160 grādu temperatūrā, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
Cepumus ar lāpstiņu uzmanīgi atdala no plāts un atstāj, lai tie pilnībā atdziest uz kūkas režģa.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu