Šokolādes dālderi

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 100 g kakao pulvera
  • 1-2 tējk. cepamā pulvera
  • 200 g margarīna vai mīksta sviesta
  • 130 g brūnā cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 olas
  • Taukvielas plāts ieziešanai

Pagatavošana

35 min.
  1. Miltus samaisa kopā ar kakao pulveri un cepamo pulveri.
  2. Margarīnu vai sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgā masā.
  3. Citu pēc citas piemaisa klāt olas.
  4. Iemīca miltus un samīca mīklu.
  5. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
  6. Plāti izklāj ar cepamo papīru vai ietauko ar taukvielām.
  7. No mīklas ar miltainām rokām izveido valriekstu lieluma bumbiņas. Bumbiņas mazliet saplacina un liek uz plāts, atstājot starp tām pietiekami lielas atstarpes.
  8. Cepumus cep karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes 160 grādu temperatūrā, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
    Cepumus ar lāpstiņu uzmanīgi atdala no plāts un atstāj, lai tie pilnībā atdziest uz kūkas režģa.

    Lai labi garšo!
    Cepumus cep karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes 160...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize