Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar spinātiem pildīti kartupeļi

2017. gada 7. decembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus nomazgā, novāra ar visu mizu un atdzesē. Nomizotiem kartupeļiem ar karotīti izgrebj vidu.
2. Spinātu lapām aplauž kātiņus un smalki sagriež.
3. Sīpolu un ķiploku daiviņu notīra, sasmalcina un apcep sakarasētā olīveļļā, pievieno spinātus un apcep.
4. Beigās pievieno sasmalcinātu izgrebto kartupeļu masu, sojas mērci, sāli un piparus.
5. Spinātu masu liek izgrebtajos kartupeļos, pārkaisa ar sarīvētu sieru, uzliek sviesta piciņu un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu