Makaroni ar zaļumu - gaļas mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 2-3 ēd. k. tomātu biezeņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • 50 g olīveļļas
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • 1 tējk. kaltēta timiāna
  • 400 g Tagliatelle makaronu

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo un sasmalcina sīpolu un ķiploku.
  2. Nomizo un sarīvē burkānu.
  3. Izvāra makaronus kā norādīts uz iepakojuma.
  4. Sakarsē pannu un ātri apcep malto gaļu.
  5. Pieliek sīpolus, ķiplokus un burkānu skaidiņas un brīdi karsē. Pielej ūdeni cik nepieciešams.
  6. Pievieno tomātu biezeni, sāli un piparus.
  7. Saberž mikserī garšaugus ar olīveļļu. Garšaugu eļļu pievieno mērcei.
    Pasniedz ar makaroniem.

    Lai labi garšo!
    Saberž mikserī garšaugus ar olīveļļu. Garšaugu eļļu pievieno...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni