Vistas karijs

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 1 bundža kokosriekstu piena
  • 2 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 2 laimi
  • 1 paciņa Santa Maria Āzijas karija garvielu
  • 2 tējk. karija pastas
  • 1 čili pipars
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. brūnā cukura
  • 1/2 paciņa sviesta
  • Olīveļļa pēc nepieciešamības
  • 100 ml ūdens
  • 1 želejveida buljona kubiņš
  • Svaigs koriandrs - kinza

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagatavo produktus.
    Sagatavo produktus.
  2. Vistu sagriež palielos gabalos.
    Vistu sagriež palielos gabalos.
  3. Pievieno nedaudz olīveļļas, karija pastu un pusi no Āzijas garšvielu maisījuma. Visu samaisa un ļauj garšām ievilkties, kamēr gatavo pārējo.
    Pievieno nedaudz olīveļļas, karija pastu un pusi no Āzijas g...
  4. Sagriež sīpolus.
    Sagriež sīpolus.
  5. Sīpolu cep sakarsētā eļļā, kas sajaukta ar pusi sviesta. Pēc maza brīža pievieno sasmalcinātu ķiploku un čili. Ja nevēlas tik pikantu, čili pievieno bez sēklām.
    Sīpolu cep sakarsētā eļļā, kas sajaukta ar pusi sviesta. Pēc...
  6. Apcep vistu atlikušajā sviestā un nelielā olīveļļās daudzumā. Cep līdz vista iegūst kraukšķīgu garoziņu.
    Apcep vistu atlikušajā sviestā un nelielā olīveļļās daudzumā...
  7. Vistu pievieno iepriekš saceptajiem garšaugiem.
    Vistu pievieno iepriekš saceptajiem garšaugiem.
  8. Tajā pat pannā, kurā cepa vistu, apcep sagrieztus tomātus, pievieno atlikušo daudzumu Āzijas garšvielu, pievieno kokosriekstu pienu, ūdeni, brūno cukuru un bruljonu. Kārtīgi samaisa, ļauj nedaudz pavārīties.
    Tajā pat pannā, kurā cepa vistu, apcep sagrieztus tomātus, p...
  9. Pēc brīža mērci pārlej vistai, pievieno izspiesu sulu no 1 laima. Sautē visu uz mērenas uguns apmēram stundu. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg.
    Pēc brīža mērci pārlej vistai, pievieno izspiesu sulu no 1 l...
  10. Garnē ar atlikušo laimu + svaigiem zaļumiem, pārslaka nedaudz ar tā sulu.
    Piedevās rīsi un svaigi dārzeņi.

    Labu apetīti!
    Garnē ar atlikušo laimu + svaigiem zaļumiem, pārslaka nedaud...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni