Cūkgaļas karbonādes miltu un rīvmaizes kažokā

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 2 olas
  • Nedaudz piena
  • Milti
  • Rīvmaize
  • Paprikas pulveris
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu šķēlēs un olas sakuļ ar nelielu daudzumu piena. Pievieno nedaudz sāls un piparu.
    Sagriež gaļu šķēlēs un olas sakuļ ar nelielu daudzumu piena....
  2. Sagatavo masu panēšanai. Lēzenā traukā ber miltus un rīvmaizi (1:1), papildina ar paprikas pulveri, sāli un pipariem.
    Sagatavo masu panēšanai. Lēzenā traukā ber miltus un rīvmaiz...
  3. Karbonādes apvārta sausajā maisījumā, tad olu masā un cep labi sakarsētā pannā ar taukvielām.
    Karbonādes apvārta sausajā maisījumā, tad olu masā un cep la...
  4. Cep līdz gaļa gatava un ir ieguvusi skaistu brūnu toni.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Cep līdz gaļa gatava un ir ieguvusi skaistu brūnu toni. 
Pa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni