Cālis medū ar olu nūdelēm

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g cāļa filejas
  • 50 g medus
  • 50 g tomātu mērces
  • 20 g sezama sēkliņu
  • 30 g kartupeļu cietes
  • 30 g sojas mērces
  • 100 g cukīni
  • 150 g paprikas
  • 100 g olu nūdeļu

Pagatavošana

50 min.
  1. Cāļa fileju sagriež gabaliņos un iemarinē sojas mērcē apmēram 30 minūtes.
  2. Fileju gabaliņus apviļā kartupeļu cietē katru atsevišķi.
    Uz pannas sakarsē olīveļļu un uzmanīgi pa vienam liek tajā gabaliņus un cep.
  3. Sagriež papriku un cukīnī. Pievieno filejai uz pannas.
  4. Pievieno tomātu mērci, visu pasautē 15 minūtes, tad pievieno medu.
  5. Kad fileja pagatavota vijīgā mērcē, gatavošanas noslēgumā visu pārkaisa ar sezama sēkliņām.
    Uzvāra olu nūdeles un ar tām pasniedz cāļa fileju.

    Labu apetīti!
    Kad fileja pagatavota vijīgā mērcē, gatavošanas noslēgumā vi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni